Informatie

Welke stappen zijn er om tot aankoop over te gaan?

Op deze website, Gestroomd.be, zoekt u het voertuig dat u wenst aan te kopen. U kan de log-in hiervoor verkrijgen via uw eigen streekintercommunale. Klik hier om de contactgegevens van alle streekintercommunales te raadplegen.

Daarna gaat u op zoek naar het ideale voertuig. Bij ‘vind uw voertuig’ klikt u op ‘aanvraagformulier’. Hierop vult u alle gegevens in die gevraagd worden. Uw streekintercommunale kan u hierbij zeker helpen.
(Opgelet: de vermelde prijs is exclusief korting.)

Indien het voertuig een opbouw of specifiek maatwerk betreft, zal met de opbouwer worden samengezeten om een specifieke offerte op te stellen.

Dit document stuurt u naar uw intercommunale. In feite geldt dit als prijsvraag. Deze intercommunale bezorgt het document vervolgens aan Gestroomd.be. De aankoopcentrale dubbelcheckt met de verkoper en bezorgt u een contractvoorstel.

Dit contractvoorstel vult u in en stuurt u ondertekend terug.

Vanaf nu is de bestelling officieel en u ontvangt een factuur voor de commissie.
(Check op deze website bij ‘commissies’ welk bedrag zal gehanteerd worden door Gestroomd.be om van deze dienstverlening te kunnen gebruikmaken.)

Daarna houdt Gestroomd.be u op de hoogte van de leveringstermijnen. Het aankopend bestuur krijgt na levering een factuur van de leverancier en betaalt deze.

Opgelet : Sommige percelen zijn gegund aan importeurs, sommige zijn gegund aan andere verkoopskanalen.  Het is dus niet altijd zo dat uw lokale dealer ook de leverancier zal zijn van het desbetreffende voertuig.

Gelieve voor vragen en bijkomende informatie de contactpersoon bij uw streekintercommunale te raadplegen.

Wie is mijn contactpersoon?